Rizmajer

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
  • Szerző
    Bejegyzés
  • Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #13437

    Rizmajer
    Felhasználó

    Helló!
    Szóval ami akkor megvolt az mind kincs volt, a két állvány meg pláne. Átlapozok mindent, Valahol írtátok, hogy a neten lehet tabulatúrát kukucskálni. Van egy csomó kottám régi magyar dalokról, a párom padlásán találtam. Ez nincs köztük. Minden jót Nektek, tudom a Pilsner Urquell tartósít. Azt talán megírtam, hogy özvegy lettem, utána találtam ezt a táncoslábút. Hídd el jó dolog, megmosakodni-felöltözni-mosoly-zene, ja és nagyon jól megy a tánc. Keresek egy fényképet, talán szebb mint a mostani? Nagy ÜDV Nektek!!!

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #13431

    Rizmajer
    Felhasználó

    Húha!
    De jó, hogy vagytok! Meg az is jó, hogy be tudtam jelentkezni. Már vagy tíz éve kertes ház a páromnál, Dunaharaszti! Gitár egy sarokba,jön az ősz-tél, gitáros korszak lesz. A heti egy táncolás még működik, Csepel Munkás Otthon. A sok egyedülálló nő miatt is csak a TUC-TUC megy. Csajok? egy körben vonaglanak. Óránként egy tangó, egy cha-cha-cha- egészségemre. Kerigő egysem. Tényleg, hogyan lehet jelszó cserélni itt nálatok? Ja, és ha valaki elküldené az M7-Valaki áttáncolt…, és a KEDVENC-Szeptember volt… akkordokat, ha szabad-lehet.Nagyon jó egészséget mindenkinek kíván egy ritkán előforduló őskövület. rizibacsi@freemail.hu. KÖSZ!

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #11475

    Rizmajer
    Felhasználó

    Sziasztok! Remélem jól vagytok!
    Újra gitár! Fene a szintetizátorba.
    Lehet, hogy már kéne tudnom, de Gitisk 108 oldal, Prézli: Love me ten-der és a ten felett C/G! Az mi? Köszönöm!

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #9471

    Rizmajer
    Felhasználó

    Sziasztok gitárosok és ‘máson’ ügyködők!
    Rég voltam ere, de jó, hogy vagytok.
    Kellemes Ünnepeket Kívánok, Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #7734

    Rizmajer
    Felhasználó

    Sikerült!
    A “német luxust” látó szovjet kiskatonák meg a háború végén Szibériában találtak új hazát. Csak, hogy ne meséljenek! Üdv Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #7624

    Rizmajer
    Felhasználó

    Sziasztok!
    Vagytok már? Remélem minden rendben van, Üdv mindenkinek Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #3949

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia!
    fütyülni, csak ha egyedül vagyok. Dünnyögni meg állandóan. Néha már rám is bámultak, de ki nem ….le. A Kada utcai virágboltban az eladó csajszi is dúdolt virágkötés közben, néha beköszöntem hozzá. Gitárról majd holnap. Üdv!

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #1814

    Rizmajer
    Felhasználó

    szia kristof12222! már 45-50e-ért odaadnám+puha tok, heveder. És hol áruljam?….Kell egy dobgitár!!!…Dye főnök a Cort Earth 70-est ajánlja, (ha olvasod Főnök, erősíts meg! légyszi), de még nem próbáltam ki azt a gitárt. Amíg nincs meg rá a pénz, nem szeretek üzletekbe sunnyogni. Lehet, azt hiszem a csóróság rá van írva az arcra. Ráérek, még csak 67 éves vagyok. Üdv Rizmajer.

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #1797

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia kristof12222!
    2010.03.13.-án vettem 46900-ért a Codában, meg egy Fender Frontman15-öst. A tremolókart még nem csavartam be, úgy használtam mint egy dob gitárt, csak fülhallgatóval, hogy halk legyek. Ezért is vettem villanyost. Most már megengedhetek magamnak egy dobgitárt is, de ahhoz ezt el kellene adni. Viszont a mai árak??? Így marad, és spórolok. Kösz a választ! Üdv Rizmajer.

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #1766

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia Főnök!
    Kristof12222 írta a 1662-es hozzászólásában, hogy Squier Affinity stratja van. Arra írtam,hogy nekem is az van, és hogy milyen húrkészlet van rajta. Aztán kérdeztem, hogy van vele megelégedve, mert egy nagyon korrekt gitár szerintem. Kíváncsi vagyok a véleményére, de a hozzászólást elQ-tam, mert nem jeleztem kinek írok! Remélem most érhető voltam. Üdv a Fórumnak, Nektek. Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #1721

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia!
    ugyanilyen gitárom van. Nekem a BLUE STEEL, Dean Markley Reg 10-46 os vált be. #2556 számú húr készlet. Üdv, Rizmajer. Tényleg, hogy tetszik a gitár?

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #679

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia Főnök!
    Nekem meg a Kelly Family jutott eszembe Bogi daláról. Ezért sem jó megöregedni! Üdv mindenkinek, Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #230

    Rizmajer
    Felhasználó

    Szia Főnök!
    A táncolt táncok felsorolásánál hagytam ki a rokit, azért pótoltam a későbbi írásomban. Jól írod, ’62-ben a kispesti Gaubek tánciskolában nem is tanították a rokit, a swingnél megállt a tanítás. Ne irigykedj, állandó partnernőm van. Nagyon jól csak összeszokva lehet táncolni. Tényleg bírom, a lagzis-czi-gányos-magyaroschnál nem táncolunk. Persze rokinál már nem megy a csípőmre felkapás, meg a lábközt áthúzás, de az argentin tangónál még betérdelek a földre. Hívtak tánccsoportba, egy énekes hívott háttér táncospárnak, de az az 2-5 perc színpad nem ér meg annyi kötöttséget, alkalmazkodást. Így jó, örömből. Bocs ha sok voltam! Üdv, Rizmajer

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #227

    Rizmajer
    Felhasználó

    Nézd már öregszem, igaz 5 napja elmúltam 67, a jó rock’n’roll-t pedig kihagytam. bocs!

    Hozzászólás: Gitár – vagy amit akartok #226

    Rizmajer
    Felhasználó

    Hogy milyen? Bécsi- angolkeringő, tangó, csa-csa-csa, rumba. 4X45 perc, kell kondi. minden ‘óra’ végén 2-3 “piros bicikli”, “hely-te rutyutyu”, hogy a szólócsajok is ugrándozhassanak körbe egymással. Haller utca, Pöttyös utca, Kispesti Kaszinó, MOM müvház…. JÓ! A szintin nagyon jó a gitár. Remélem nem untattam senkit, de nagyon jó mozgás a kocogás-futás helyett. Üdv Rizmajer.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16