Gitár – vagy amit akartok

Fórum kezdőoldal Fórumok Gitározás Gitár – vagy amit akartok

Ennek a témakörnek tartalma 11,630 hozzászólás, 108 résztvevő. Utolsó frissítés:  Holdviola 7 órája, 23 perc telt el.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 11,631
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #13606

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Ilyen szép helyeken járhatok majd… Nekem már attól jobb kedvem lesz, ha látok egy kis zöldet, ránézek a töltésre, vagy látok egy kis összefüggő zöldterületet itt az Alföldön. A legmagasabb hegy amit megmásztam eddig a Nagy-Pietrosz volt Erdélyben, de az már jó pár éve volt. Alapvetően nem vagyok hozzászokva ezekhez a hegyekhez, egész más dimenzió. Most egy kicsit olyan Három ember a hóban hangulatom van.

    #13605

    Dye
    Moderátor

    Persze… igaza van Tamásnak … ugródeszka… ez jó…
    Azért vigyázz, aszonta itt a TV -ben a Lázár et., hogy Bécs-Austria élhetetlen, veszélyes hely…
    Ezek a Világbarmok meg kihozták Európa legélhetőbb fővárosának…
    .

    #13604

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Tamás egyelőre nem tervezek életvitelszerűen Ausztriában élni. Egy évre megyek ki ha minden igaz. Utána tanulok valamit, ami hiányszakma is, és szeretném is csinálni. Szívesen lennék pl. valami egészségügyi laboros háttérmunkás. A recepció azért jó mert sok emberrel találkozol, nem érzed magad annyira egyedül, én imádom a nyelveket. Nekem most ez a tökéletes állás, még akkor is ha nem fizet annyira jól osztrák szemmel.

    #13603

    Tamás
    Felhasználó

    Holdviola: menj ahova a szíved húz, csak ne ragadj be recepciós állásba sokáig… egy-két év alatt megtanulod a nyelvet olyan szinten hogy mehetsz valami jobban fizető és stabilabb helyre. Aki pontosan, megbízhatóan dolgozik, azt mindenhol megbecsülik.

    Dye: hű de jókor raktad be ezt az Angela Lancieri videót, éppen dögunalmas grafikonokat gyártok és szuper a háttérbe. Bár az jutott eszembe hogyha 12 húrosom lenne akkor igencsak halogatnám az újrahúrozást 😛

    #13602

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Dye úgy érzem most erre van szükségem, itthon sajnos eddig csak rossz tapasztalataim voltak. Szeretnék jó élményeket gyűjteni, és imádom a hegyeket. Legutóbbi munkám egy földmérő cégnél volt. Nem tanítottak be rendesen, a kirúgásom utolsó napján pedig odajött valaki megkérdezni ezt-azt a programban, meg hogy hogyan kell kezelni a totalcommandert, kicsomagolni a fájlokat meg ilyenek. Ugyanis még mindig én értettem hozzá a legjobban a cégnél. Miután elment a betanítóm, nem volt senki aki segítsen. A rádióból ömlött a propaganda, és szinte minden nap ugyanazokat hallottam vissza a főnöktől.

    #13601

    Dye
    Moderátor

    HUUU … ez elég jól hangzik…
    Próba – szerencse….
    Remélem van lehetőséged kilépni a szerződés szerint… már ha gond van…
    Rengetegen vannak így kinn, kevés a szívatás,
    de nekik ócsók vagyunk … de … megbecsülik a magyar munkaerőt….
    .
    Cordobában a szállóda recepciósa-mindenese egy intelligens kiscsaj volt,
    kiderült, ott végzett az egyetemen PhD, és most havi 800 euróért recepciós…
    .
    NYUGI !!!
    .
    Nézz egy kis 12-húros gitárt…
    .

    .
    Persze… mehettél volna melegebb tájra is, két akkorddal keresnek eurot az ottaniak… 🙂

    #13600

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Dye nahát, milyen érdekes hangszerek. Erről az inangáról sem hallottam még… https://youtu.be/idyyg0THLVc?si=fAmNQOtavedoVQAV
    Április vége felé megyek Mittelbergbe a bocikhoz, úgyhogy nem tudok menni erre a gitáros összeröffenésre. Nem adtam fel hogy találok valami normálisat. Beszéltem már a főnökkel is, német egyébként, az interjú olyan volt hogy mondta hogy én kérdezzek. Még beszéltem egy magyar főnökkel Salzburgból is. Kérdések: hány éves vagyok, mennyire vagyok kreatív, hogy tűröm a stresszt, milyen a problémamegoldó képességem. Itt ezek a kérdések elmaradtak, van szerződés is már. Azt mondta dolgoznak a hotelben magyarok, horvátok is. Most apum kicsit elkezdett tanulni németül, tőlem kérdezgeti a dolgokat. Meg rémisztget hogy a bocik veszélyesek tudnak lenni, vigyázni kell velük ha túrázik az ember. Korrektnek tűnt egyébként a főnök, de majd meglátjuk. Legfeljebb visszajövök ha nem jön be, mert benne vagyok ilyen hoteles csoportban ahol szoktak írni rémsztorikat. Kb. ugyanannyit fizetnek 44 órában mint a másik, Damüls akart 54ben. Szóval szeretnék az embert kizsigerelni.

    #13599

    Dye
    Moderátor

    Holdviola …. itt egy kis Appalache nnyaminyami….

    #13598

    Dye
    Moderátor

    Jajjaj.. nem szabad betegeskedni…
    Bár külhonban biztonságosabb…affrancba..
    A sok baba ls gyerök meg….fiatalít!!!
    .

    #13597

    Tamás
    Felhasználó

    Dye: bármennyi ilyen mountain music videó jöhet. jó néha újra felfedezni hogy dallamhoz hangszer kell, de érdekes ritmust mindennel lehet csinálni, és hogy mennyire fontos a ritmus. ilyenkor mindig kísértést érzek hogy szerezzek egy washboardot.

    cadam: szégyenszemre most jegelem a hybrid picking projektet, mert 2 hónap gyakorlás után tudok kb 1/4 olyan sebességgel játszani, mint ujjakkal. nemtom hogy akkor most a pengető nem az én világom, vagy csak még gyakorlás kell. de nagyon frusztráló amikor adagissimoban próbálom játszani mondjuk a Railroad Billt, és más húr peng meg összegabalyodik az ujjam.

    #13596

    Chapsy
    Felhasználó

    Dye bocs, egy ideje nem jártam erre. Svájceneggerben voltam, megszületett a világ leggyönyörűbb kisbabája, a bátyám fia (második leggyönyörűbb meg az unokatesóm legfiatalabb porontya, Julcsika, akinek a keresztapukája vagyok), autóztunk, kint laktunk, közben sok a munka, folyton betegeskedem mellé.

    Nem tudtam én, hogy azok a hegedűs könyvek ilyen mélyre vannak rejtve. Miattam nehogy előkaparjátok. Az internet virágkorát érjük, amit akarok, megtanulok youtube-ről, na meg nem is vagyok én sem annyira szorgalmas diák, hogy miattam feltúrjátok a házat. Remélem, még nem kezdtétek leporolni őket, jobb hagyni.

    #13595

    Chapsy
    Felhasználó

    Hihi, én láttam. 🙂

    #13594

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Dye 10 éve, mikor volt az már… bár az még mindig nem az ősidő, az ősidő 14 évvel ezelőtt van. Sokan eltűntek közben, vagy csak kukkolnak már. Érdekes, még emlékszem illegalitasra, aki Bródy feldolgozásokat csinált. Meg még voltak páran, de akkor még nem is ez a fórum volt. Majd írok, ha nincs fent torrenten. Akkor remélem jó, megnézzük. 🙂

    #13593

    Dye
    Moderátor

    Rosszkislány vagy, nem figyeltél az órán… 🙂 🙂
    Kb 10 éve idetettem, hogy van ez a film, és küldözgettem mp4-ben mindenkinek…
    A PC-n asszem még mindig megvan, ha érdekel, mekkeresem…

    #13592

    Holdviola
    Adminisztrátor

    Most látom, hogy van film John Lennon életéről, amit még szerintem nem is láttam…https://youtu.be/I0Qu62_vPbo?si=wQc9MDVju2GNPFki

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 11,631

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.